Linita
Telefoon:
06-34874426
Email: info@linita.nl
 • A- A+

  Rolstoelbus is aan vervanging toe.


  Voor het kunnen blijven uitvoeren van Linita’s logeerweekenden en vakanties voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige handicap of stoornis in het autistisch spectrum, hebben wij op kort termijn een nieuwe rolstoelbus nodig.
  Linita haar huidige rolstoelbus is al 18 jaar oud. Vanaf de start van Linita rijdt hij trouw door binnen- en buitenland om de cliënten vele mooie en leuke momenten te geven. De laatst jaren krijgt hij wat ouderdomskwalen. De garage geeft ook aan dat hij echt op leeftijd is, vervanging is noodzakelijk.  Een nieuwe rolstoelbus kost al snel rond de € 50.000,- wij begrijpen dat dit een onhaalbaar doel is. Maar ook aan een tweedehands zit een prijskaartje. Voor € 30.000,- zijn er rolstoelbussen verkrijgbaar die aan de benodigde voorzieningen voldoen. Zoals een platformlift, waardoor ook de zwaardere rolstoelen de bus in kunnen. Een nieuwe rolstoelbus is voor Linita een noodzakelijk middel om de komende jaren haar activiteiten te kunnen voortzetten en vele gezichten te laten lachen.

  Linita heeft dit bedrag zelf niet. In de acht jaar dat zij bestaat hebben we geïnvesteerd in de huidige hulpmiddelen en het onderhoud hiervan. Dit met alleen de inkomsten van uit de begeleiding van de cliënten en enkele ontvangen giften en donaties.

  Linita wil haar activiteiten heel graag voortzetten en alle vakantiegangers en logees dát geven waar we het allemaal voor doen: De lach op hun gezicht!

  Help mee en doneer Linita uw lachcentje! IBAN: NL53 INGB 0668 6563 44

  IBAN: NL53 INGB 0668 6563 44

  ING Bank----- Rabobank ----- SNS Bank----- ABN AMRO----- Triodos